Verkar som om det blir mer bloggande än fotografering? Hum inte så det var meningen kanske. Men skyller helt och hållet på att jag är upptagen, fast jag egentligen inte är det. Jobbar bara 7 timmar per dag. Mer än så gör jag inte.

Är lite stolt över mig själv att jag hållit uppe träningen i 3 dagar i rad nu.. Aropå detta, jag kommer nog börja spela innebandy igen. Har kontaktat Westbo( Ibk? ) och bara tiderna passar så testar jag på att träna hos dom. Egentligen låter det lite läskigt men helt awesome enligt mig! :D

ps, har bara 2 dagar kvar och jobba denna veckan och det känns jätte najs! :)  och på måndag drar jag nog med mina 2 bröder till min tredje bror. Det blir nog finfint!

säger inget annat än att jag lever livet just nu.

ha det fint,

/ hanna! :)
Picture
 
vara  lite extra duktig så slänger jag in ett inlägg om min dag.
Dagen har bestått av jobb ( det vill säga jordgubbsförsäljning i 7 timmar. )   Efter jag kommit hem igen, hör hanna av sig och jag åker ut till deras nya hem i hällaryd, kollar lite och sen drog vi och badade, kallt men olidligt skönt.
Efter att varit hemma med hanna så drog jag hem, nästan direkt drar jag ut på en promenad, ( ska försöka få ihop mina minst 10000 steg per dag (Y) )

aropå ingenting. är sjukt sugen på att börja spela innebandy igen, men vågar man testa på i ett lag där man inte känner någon?

ha det bra tills vidare.
 
Kollade ut genom fönstret och var tvungen att gå ut en runda.
Picture
Picture
Picture
 
Tar och lägger dit en liten blogg med, så att jag kan skriva lite om mig själv, fotograferingen och mitt liv. Här kan det handla om lite allt möjligt. Men det kommer nog sällan bli uppdaterat. Om det är något ni vill jag ska skriva om så är det bara och säga till. :) eller om det är några önskemål om bilder!  :)

    Vem är hanna?

    Är en tjej på född 93 och fotografering är ett stort intresse i mitt liv. Utöver detta har jag ett stort intresse av idrott så som innebandy och fotboll. Studerar på stora segerstads naturbruksgymnasium!  något du vill veta är det bara att fråga. :)

    Arkiv

    October 2010
    August 2010
    July 2010

    Kategorier

    All
    Allmänt
    Foto
    Min Dag

    bloglovin

    RSS Feed